Deltagerpremier

Alle deltagere som registrer ti ulike turmål får en turkopp. Barn opp til 13 år får en medalje hvis de går fem ulike turmål. 

Hver måned trekker vi i tillegg ut en premie blant alle deltakere som har gått tre ulike turmål eller flere i gjeldende måned. Vi trekker ut en vinner i hver sone, slik at det skal bli en rettferdig fordeling. Følg med på nyhetsbrev og i sosiale medier. 


Årets premier

På slutten av sesongen har vi kåringer i de ulike kategoriene. Vinnerne blir premiert. Det blir premieutdeling i november.


Årets Ti på topp Bedrift - trekkes ut blant alle bedriftslag hvor alle deltakerne har gått minst ti ulike turmål.

Premie: Et aktivitetsopplegg for bedriftslaget med Bedriftsidretten.

Årets Ti på topp familielag eller vennelag - trekkes ut blant alle familie- og vennelag hvor alle deltakerne har gått minst ti ulike turmål (fem for barn opp til 13 år).

Premie:

Årets turbilde - hver måned (mai-september) kårer vi Månedens turbilde i hver sone. Vinneren er en av de 20 vinnerbildene gjennom konkurransen. Last opp dine turbilder i appen eller tagg oss på Instagram @tipaatopptelemark .

Premie: En tursekk med litt praktisk innhold fra Sport 1 Porsgrunn og Sport 1 Skien

Årets inspirator - hvert år opplever vi at det er noen deltakere som trekkes frem som pådrivere for å få andre med på tur. En person som er motiverende og hjelper andre til å nå toppen. Vi følger med i forhold til denne kategorien, men her mottar vi gjerne også tips fra dere deltakere.

Premie: Jotunheim Galdhøpiggen 65L ryggsekk med litt praktisk innhold fra Sport 1 Kragerø

Årets turgåer - trekkes ut blant alle deltakere som har gått ti ulike turmål eller flere. Det trekkes ut fire vinnere i denne kategorien. 

Premie: En overnatting for to personer på hytta Laft, Mikrohyttene i Kragerø.